Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile.  Mai multe detalii      X
Telefon
  1. TABLA TIP TIGLA
  2. PANOURI TERMOIZOLANTE
  3. FERESTRE MANSARDA
  4. PANOURI FOTOVOLTAICE
  5. BLATURI COMPOZIT
  6. TAMPLARIE PVC

VELUX - Ferestre Mansarda

VELUX - Ferestre Mansarda

Descriere

VELUX produce ferestre de mansarda de calitate superioara de mai bine de 65 de ani. Caracteristicile produselor va ajuta si va bucurati de multa lumina naturala, aer proaspat si privelisti minunate - toate pentru un mediu perfect in casa dumneavoastra.
VELUX va ofera si cele mai bune solutii automatizate. Cu doar o atingere de buton, puteti actiona toate ferestrele si accesoriile VELUX. Conceptul inteligent vi permite sa va salvati setarile personale, pentru o operare mai usoara.

Articulare mediana

Mai mult spatiu
Ferestrele de mansarda VELUX cu articulare mediana au un raport calitate - pret bun si sunt practice. Bara de operare a ferestrei este in partea superioara pentru a va oferi mai mult spatiu de actionare si posibilitatea de a aseza mobilier chiar sub fereastra.

Mai accesibil
Bara de operare a ferestrei face mai confortabila deschiderea, inchiderea si ventilarea. Articularea mediana permite rotirea ferestrei cu 180°2; pentru o curatare usoara a geamului exterior din interiorul mansardei dumneavoastra.

Mai sigur
Copiii dumneavoastra vor fi in siguranta cu ferestrele de mansarda VELUX deoarece bara de operare nu este la indemana lor. Iar adultii vor putea actiona bara de operare chiar daca locul de joaca se afla imediat sub fereastra.

Personalizati
Ferestrele de mansarda VELUX cu articulare mediana sunt disponibile cu doua suprafete: lemn lacuit sau invelit din poliuretan cu miez din lemn. Cu fereastra operata electric INTEGRA® aveti confortul la indemana dumneavoastra.

Articulare in partea superioara

Priveliste
Mansarda nu este completa daca este lipsita de priveliste spre exterior. Deschise complet, ferestrele cu articulare in partea superioara asigura o vedere larga in exterior, in timp ce tocul mobil se comporta ca un acoperis deasupra deschiderii.

Intretinere si manevrare usoara
Deoarece manerul se afla in partea de jos, ferestrele VELUX cu articulare in partea superioara sunt usor de manevrat chiar si dacssunt instalate la inaltime. Fereastra se roteste pentru o curatare usoara din interior.

Modelele GHL si GPL
Calitatea superioara, ferestrele din lemn de pin adauga incaperii dumneavoastra eleganta si confort.

Iesiri de urgenta

Iesiri de urgenta Ferestre de mansarda pentru iesire pe acoperis
O fereastra de acces pe acoperis sau iesire de urgenta nu ar trebui sa influenteze aspectul cladirii sau al casei. Cu VELUX aveti solutia ideala pentru orice situatie la mansarda.

VELUX ofert ferestre de iesire pe acoperis pentru poduri nelocuite. De asemenea, sunt disponibile si ferestrele de acces pe acoperis si iesire de urgenta caracterizate prin acelesi proprietati ca ferestrele VELUX utilizate in mansardele locuite - cu geam termoizolator si acelasi grad de confort, siguranta si design.

GXL - Fereastra de acces cu functie de usa.
GVT - Iesire pe acoperis pentru poduri neizolate.
VLT - Iesire pe acoperis pentru poduri nelocuite.

Tunele solare

Tunele solare

Lumina naturala in spatii inaccesibile pana acum
In multe locuinte exista bai, holuri sau scari interioare in care accesul luminii naturale este imposibil. Singura modalitate de iluminare in aceste spatii intunecoase este doar lumina artificiala. Cu ajutorul tunelului solar VELUX, aceste inconveniente sunt depasite. Prin intermediul sistemului de elemente reflectorizante, lumina naturala este condusa in incaperi in care nu exista posibilitatea instalarii de ferestre.

Aspect placut
Designul elementelor componente ale acestui produs este gandit pentru a se potrivi estetic atat la exterior, dispozitivul asemanator unei ferestre de mansarda de mici dimensiuni instalat pe acoperia, cat si la interior, aplica de sticla si sistemul de prindere pe tavan.

Ambele capete ale sistemului se integreaza in linia suprafetelor pe care sunt instalate, iar dimensiunile reduse ale Tunelului solar ocupa foarte putin spatiu in pod.