Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile.  Mai multe detalii      X
Telefon
 1. TABLA TIP TIGLA
 2. PANOURI TERMOIZOLANTE
 3. FERESTRE MANSARDA
 4. PANOURI FOTOVOLTAICE
 5. BLATURI COMPOZIT
 6. TAMPLARIE PVC

Tamplarie PVC Salamander

Tamplarie PVC Salamander

Descriere

Profilele Salamander sunt cele ce pot indeplini si cerintele celor mai exigenti si creativi arhitecti. Acestea sunt cele ce pot accentua tusele moderne si ofera si posibilitatea de a fi montate in cazul unor cladiri istorice, daca acestea vor fi renovate, respectand toate normele de protectie.

Solutiile pe care le aveti la dispozitie sunt multiple, iar specialistii in acest domeniu propun modalitati eficiente prin care veti avea posibilitatea de a innobila orice fatada sau spatiu interior. Totodata, optand pentru aceste produse veti avea posibilitatea de a va pune amprenta asupra montarii si alegerii produselor, iar distribuitorii vor tine cont de ideile si cerintele pe care le aveti.

Produsele de acest tip se pot regasi intr-o gama cat se poate de variata si putem aminti de: forme clasice, ferestre segmentate, arce, asimetrice, geamuri rotunde, triunghiuri, ferestre mari, armonice, usi culisante. Astfel, vedem ca posibilitatile de achizitionare sunt nelimintate, ceea ce inseamna ca veti gasi cu siguranta ceea ce va intereseaza, atunci cand veti dori sa optati pentru aceste produse. Referitor la culorile pentru care puteti opta, putem aminti de culorile padurii, nuante de nisip, nuante naturale, prin care veti avea posibilitatea de a aduce in casa dumneavoastra tonuri vesele.

De asemenea, veti avea posibilitatea de a personaliza in cel mai eficient mod exteriorul ferestrelor, in cazul in care cladirea in care veti dori sa le montati detine o arhitectura mai speciala. Aveti la dispozitie o paleta variata de culori, iar costurile pentru sistemele de acest tip pot fi foarte avantajoase.

Variante de top

1. Salamander Streamline 76 mm, disponibil in varianta cu 5 si 7 camere de izolare pentru rama si pentru cercevea. Acest sistem asigura o calitate superioara in ceea ce priveste protectia termica si fonica, iar stabilitatea ferestrelor poate asigura o durata de viata de pana la 50 de ani. Daca veti opta pentru profilele Salamander Streamline, atunci acestea pot asigura un coeficient de izolare ideal. Linia Streamline cu cinci camere are o latime de 76 mm, clasa A pentru grosimea peretilor, poate reprezenta solutia tehnica ideala la un pret avantajos.
Sistemele de acest tip se folosesc pentru ferestrele termopan cu o deschidere simpla, batanta, oscilo batanta, pivotanta sau usi de termopan cu deschidere interioara si exterioara, culisant-batanta sau armonica.


Date tehnice
 • 76 mm adancime constructiva,
 • 5 sau 7 camere de izolare,
 • 2 garnituri,
 • Uf=0,86 - 1,3 W/m2K,
 • protectie fonica pana la 47 dB,
 • rezistenta la furt clasa 2


2. Salamander BluEvolution 92 mm, cu 6 camere de izolare atat in ceea ce priveste rama, cat si cerceveaua. Salamander BluEvolution reprezinta o noua clasa de profile creat pentru a oferi un transfer termic optim si un confort termic apropiat de ideal. Cu cat acest transfer termic catre interior sau exterior este mai mic cu atat confortul unei locuinta este mai mare din punct de vedere termic, iar costurile pentru incalzire pot fi din ce in ce mai mici. Produsele din gama BluEvolution sunt orientate spre viitor, au un design pragmatic, ideale pentru urmatoarea generatie de ferestre. Aceste produse au o inaltime mica, de numai 118 mm, iar aceasta dimensiune, permite suprafete vitrate mari. Totodata, aceasta categorie de produse poate indeplini toate criteriile in ceea ce priveste partea ecologica, avand o suprafata superdensa, produsa in Germania.

Date tehnice
 • adancime de constructie = 92 cm,
 • 5 sau 7 camere de izolare,
 • 3 garnituri de etansare ce pot influenta foarte mult performantele tehnice