Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile.  Mai multe detalii      X
Telefon
  1. TABLA TIP TIGLA
  2. PANOURI TERMOIZOLANTE
  3. FERESTRE MANSARDA
  4. PANOURI FOTOVOLTAICE
  5. BLATURI COMPOZIT
  6. TAMPLARIE PVC

ROTO - Ferestre Mansarda

ROTO - Ferestre Mansarda

Descriere

Fereastre Premium

Cu fereastra Designo R8 Premium , Roto stabileste din nou ca "Principiul Roto" este sinonim cu mai multa libertate si mai mult confort. Fereastra Premium cu dubla articulare R8 beneficiaza de doua tipuri de deschidere ce pot fi accesate prin unicul maner multifunctional amplasat in partea de jos a ferestrei . Prin solutiile tehnice patentate , a fost atins un coeficient de transfer termic de numai Uw= 0,84 W/m²K pentru toata fereastra .Suplimentar acest model beneficiaza de pachetul termoizolant premontat din fabrica ce izoleaza fereastra in totalitate precum si cu sticla cu autocuratare la exterior -Aquaclear.

Ferestre cu Basculanta Clasica

Fereastra de mansarda Designo Clasic R4 / R6 este ideala pentru montajul la inaltime. Acest model are axa de basculare la mijloc ,montajul acestora in incaperile inalte asigurand luminozitatea si aerisirea optima. Fereastra cu deschidere mediana este varianta standard de fereastra de mansarda care ofera confortul, lumina si protectia termica specifice acestor sisteme la cel mai accesibil pret.

Luminator Pod Nelocuit

Luminatorul pentru pod nelocuit se potriveste cu precadere podurilor nelocuite, deoarece nu izoleaza fonic sau termic. Exista trei tipuri de ferestre pentru accesul pe acoperis: 4/5 (45x55cm) ,4/7 (45x73 cm) si 8/8 ( 86x86). Luminatorul dispune de o deschidere in trepte si de sticla securizata la interior si la exterior ,coeficientul de transfer termic pentru sticla fiind U= 3,0W/m²K .Deschiderea se face din partea de jos, avand limitator de deschidere , rama de etansare este integrata ,iar lacuirea exterioara este gri-maro ( RAL 8019).