Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile.  Mai multe detalii      X
Telefon
  1. TABLA TIP TIGLA
  2. PANOURI TERMOIZOLANTE
  3. FERESTRE MANSARDA
  4. PANOURI FOTOVOLTAICE
  5. BLATURI COMPOZIT
  6. TAMPLARIE PVC

Despre Noi

despre noi

Compania SC TACONE SRL a fost infiintata in anul 1992.

Avem ca principal obiect de activitate proiectarea, comercializare si executia sistemelor complete de acoperis metalic.

Compania noastra va ofera - printr-o relatie de parteneriat - consiliere gratuita in alegerea sistemului complet de invelitoare in functe de configuratia, complexitatea si utilitatea acoperisului.

Noi va oferim consiliere gratuita! Reprezentantii nostri tehnico-comericiali se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra si va pun la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a alege produsul si stilul de montaj potrivite pentru casa dumneavoastra. Mai mult, specialistii nostri pot executa gratuit masuratori pentru a va oferi o imagine reala a operatiunilor incusiv termenul de executie si pretul final.

Montajul este efectuat cu personal calificat la standardele stabilite de producator.

Serviciile de calitate executate de SC TACONE SRL beneficiarilor sai sunt sustinute de divizia de logistica si transport (auto dotate cu SDV-uri specializate) cu garantii de material si garantii de executie eliberate la sfarsitul lucrarii.

Profesionalismul echipelor noastre operative si calitatea materialelor pe care le utilizam ne permit sa acordam acoperisurilor noastre 10 ani garantie!